Corona Update

Beste leden,

Naar aanleiding van de maatregelen die genomen worden omtrent het coronavirus deel ik jullie mee dat de Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen na intern overleg hebben beslist om alle badmintontornooien en competities op nationaal, regionaal en provinciaal niveau tot en met 19 april niet te laten doorgaan.

Ook de Stad Leuven treft maatregelen en sluit alle sportaccommodaties tot en met 31 maart. Dit betekent dat er ook geen mogelijkheid is tot training of vrij spel. Deze maatregel kan verlengd worden, houdt dus zeker je mailbox in de gaten.

Voor de vaste leden nog een bijkomende mededeling: de algemene ledenvergadering die gepland staat op vrijdag 27/03 wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wanneer de coronamaatregelen hun vruchten hebben afgeworpen en het openbare leven zich terug herneemt wordt de vergadering opnieuw ingepland. Momenteel is het echter nog onmogelijk om hier een datum aan te verbinden. Mochten hier vragen over zijn, laat zeker iets weten via mail.

We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte! Vriendelijke groeten,

Evy Andries