Speelmoment Vrijdag 12/06

Beste leden,

Zoals jullie wellicht al gehoord hebben is de sporthal sinds maandag terug open. Wij zijn dan ook verheugd om jullie terug te verwelkomen in de zaal morgen (vrijdag 12/06). Jammer genoeg zijn we gebonden aan een heleboel regels om het risico op besmetting te beperken.Op de dijlevallei website vinden jullie het corona protocol opgesteld door de club (https://dijlevallei.be/corona).

We hebben vrijdag 2 units ter beschikking van 19u tot 21u. Dit laat ons toe een maximum van 32 leden te ontvangen (16 per unit). 

Wil je graag spelen morgen (vrijdag 12/06) lees dan eens rustig door het corona protocol en schrijf je daarna online in via de Doodle: https://doodle.com/poll/4ttccmbbie2abydh

Aangezien we verwachten dat de opkomst groot zou kunnen zijn hebben we een extra optie toegevoegd om te spelen van 21u00 tot 22u50. Doordat er nog geen zaalvoetbal gespeeld mag worden is het mogelijk dat de zaal vrij is op dit tijdsslot. Indien genoeg mensen inschrijven zullen we proberen dit tijdsslot te boeken.

Vragen of opmerking over het reservatie systeem kan je mailen naar reservaties@dijlevallei.be

Veel badminton plezier!
Jannes