Jeugd

Van harte welkom op de nieuwe jeugdpagina van Badmintonclub De Dijlevallei vzw! Via de links aan de rechterzijde vindt u alle informatie over onze jeugdwerking.

De jeugdwerking van De Dijlevallei BC wil streven naar ontplooiingskansen voor zowel competitieve als recreatieve spelers. Meermaals per week staan onze gemotiveerde en gediplomeerde trainers klaar om alle geïnteresseerden de kneepjes van het vak te leren. De Vlaamse Badminton Liga (VBL) heeft de jeugdwerking van De Dijlevallei hiervoor beloond met het jeugdbadmintonplus-label, met bijkomende subsidies tot gevolg. Heel wat van onze trainers zijn overigens actief in de Vlaams-Brabantse jeugdselectie en onze club is er steeds goed vertegenwoordigd. De trainingen zijn aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van de spelers. Naast sportieve prestaties hecht de jeugdwerking veel belang aan het spelplezier, de groepssfeer en het contact met de trainers.

Het lidgeld per jaar voor een jeugdspeler bedraagt € 100. Iedereen kan steeds genieten van twee gratis proeflessen alvorens lid te worden. Kom gerust eens langs op de trainingen! Voor verdere vragen kan u ons steeds contacteren via jeugd@dijlevallei.be.