Badmintonkampen 2024

Ook dit jaar plannen we twee Badmintonkampen. We gaan naar Tongerlo (ons 17de kamp) tijdens de paasvakantie van 8 tem 12 april 2024 (5 dagen) en we gaan naar De Panne (ons 9de kamp) tijdens de zomervakantie van 29 juni tem 5 juli 2024 (7 dagen). Meer info vindt U in beide kampfolders. Natuurlijk hopen en duimen we dat iedereen kan meegaan. Op kamp gaan betekent veel badmintonnen (natuurlijk) en daarnaast andere sporten beoefenen alsook andere activiteiten. De voorbije jaren zijn we gaan lasershooten, karten, bezochten we Bobbejaanland en Plopsaland, gingen we zwemmen in Plopsaqua en in Sunparks. In De Panne hebben we natuurlijk heerlijk lange zomerse avonden en de zee en het strand in de nabijheid. En vooral ben je een ganse week met je vrienden samen dag en nacht. 

De prijs voor het Paaskamp bedraagt 345 euro. Meer info over ons Paaskamp  (info 31/01/2024 : het paaskamp is momenteel volzet, wens je nog in te schrijven dan kom je op de wachtlijst).

De prijs van het zomerkamp bedraagt 470 euro. Meer info over ons Zomerkamp 

En je inschrijven kan via deze pagina. Opgelet ben je geen lid van Blauwput of Dijlevallei gebruik dan deze link om in te schrijven aub. Opgelet bij het invullen van Rijksregisternummer dit invullen als één lang getal zonder spaties, punten, streepjes enz

Tijdens de inschrijvingen gaan er extra items ingevuld moeten worden indien uw kind tijdens de sportkampen in 2024 jonger is dan 14 jaar. Deze gegevens hebben we nodig om de fiscale attesten te kunnen opmaken en hiervan electronisch aangifte te doen bij FOD Financiën.

Rudy - Stefaan